Szkoła Podstawowa nr 2 w Kłobucku gościła swojego absolwenta- utalentowanego kucharza, który z sukcesami promuje potrawy z karpia i pstrąga współpracując z Rybacką Lokalną Grupą Działania „Opolszczyzna”. Gotując z ósmoklasistami pokazał jak łączyć wykonywanie swojego zawodu z ogromną pasją, realizując przy tym plany na przyszłość. – Jesteśmy niezwykle dumni z faktu, iż Kamil Klekowski, który jest związany z prestiżowym Stowarzyszeniem Kucharzy Euro-Toques Polska włączył się w działania naszej pracowni ekologiczno-przyrodniczej kształtującej min. właściwe nawyki żywieniowe – mówią opiekunowie pracowni. Warsztaty kulinarne odbyły się z inicjatywy Danuty Szmit oraz Joanny Kosowskiej-Zawisza w ramach realizacji projektu „Zielony zakątek przyrody“-“Zielona Pracownia 2018“.
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?